E-Sun kft. szolárium, szoláriumcső, szoláriumkozmetikum
  Hírek             Soleo és supertan katalógus     Hírlevél  
         
 
 

Megérkeztek a Beauty Collection flakonosok!

Sokan keresték és várták már régóta, hogy a Soleo Beauty Collection termékeinek megjelenjen a flakonos változata is.

Teljes hír >>>

 

Szolikrém akció az üzleteknek!

A mai napon küldtük el minden kedves szoláriumszalon tulajdonosnak a Soleo és Supertan szolikrém akciónkat. Ha ön nem kapott még akciós hírlevelet, de szeretne, itt feliratkozhat hírlevélküldő szolgáltatásunkra.

Teljes hír >>>

 

Őrízd meg a barnaságod!

A nyár véget ért és sokan törik most azon a fejüket, hogyan őrízhetnék meg a meleg napok alatt szerzett, gyönyörű barnaságuk. Cikkünkben igyekszünk hasznos tanácsokat adni, tapasztalataink alapján.

Teljes hír >>>

 

Miért jók a szoláriumkrémek?

Az üzletek polcain sokféle Soleo és Supertan szoláriumkrémet találhatunk. Azonban sokan nem tudják, mi a különbség az egyes termékek között. A nagy kérdés sokszor még mindig nyitott. Miért leszünk barnábbak, ha szolikrémet használunk?

Teljes hír >>>

 

A vitaminok és a barnaság

A vitaminok szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása ismert. A kiegyensúlyozott vitaminbevitelnek szemmel látható jelei is vannak, hiszen az A-, C- és E vitaminok elengedhetetlenek a bőr egészséges működéséhez.

Teljes hír >>>

 
 

 

 

Őrízd meg a barnaságod!

vitaminok

Az ősz beköszöntével egyre rövidebbek a nappalok, kevesebbet süt a nap is és sajnos vége a strandszezonnak. A nyaralás alatt nagy nehezen megszerzett csodálatos barna bőrszín sajnos pillanatok alatt lekopik. De vajon búcsút kell-e mondanunk gyönyörű színünknek a következő nyárig?
Ma már szerencsére van lehetőségünk arra, hogy a megszerzett barnaságunkat megőrizhessük egész évben.
Mit kell tennünk?

 

Szolárium

Hetente 1-2 alkalommal látogassunk meg egy szolárium stúdiót, ahol a barnasági fokunknak megfelelő barnulási idő és egy számunkra ideális szoláriumkozmetikum kombinációjával tökéletesen tartósíthatjuk a barna bőrszínünket. Ezen kozmetikumok használata azonban nem csupán emiatt fontos, hanem azért is, mert a bennük levő értékes hatóanyagok kondicionálják, táplálják és rugalmassá teszik a napozás vagy szoláriumozás által megviselt bőrünket. Fontos tudni, hogy a sima felületű, hidratált bőr sokkal jobban képes hasznosítani az UV fényt, mint az, amelyik szárazsága, egyenetlensége miatt kevésbé nyeli el azt. Használatuk tehát sokkal hatékonyabbá teszi a barnulást a szoláriumban.

 

Bőrradírozás

Bármilyen hihetetlen, aki minél tovább szeretné megőrizni a barna bőrszínét, annak hetente egy-két alkalommal le kell radíroznia az egész testét. Ugyanis ha ezt nem tesszük, akkor az elhalt bőrréteg az egész testünkön érdes lesz, hiszen ez a sejtmegújulás természetes folyamatához tartozik, de a hámló bőr nem szép látvány. Kerüljük azonban a masszázskefével vagy szivaccsal való dörzsölést és a kádfürdőzést. Részesítsük előnybe a zuhanyozást, közben gyengéd bőrradíros tusfürdővel finoman dörzsöljük át testünket. A tusolóradírok sokkal kíméletesebben bánnak a bőrrel, és csak a vékony, szürke, elhalt réteget koptatják le.
Ne dörzsöljük a bőrt, hanem csak éppen úgy simítsuk át, ahogy azt a tusfürdővel tesszük. A radírozás után öblítsük le a testünket, és masszírozzunk bele szoláriumozás utáni ápoló kozmetikumot.

 

Szoláriumozás utáni kozmetikumok

A két szoláriumozás között folyamatosan használjunk speciális szoláriumozás utáni krémet, amely mély tápláló, hidratáló összetevői mellett olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni barnaságunkat. Ezeket az anyagokat a normál, hétköznapi testápolókban nem találjuk meg, ezért nem helyettesíthető velük a szoláriumozás utáni kozmetikum.

 

Hidratáljunk belülről is!

Bár már nincs annyira meleg, mégis igyunk meg legalább napi 2 liter ásványvizet. Emellett négy héten keresztül naponta egy üveg magnéziumban gazdag ásványvizet is fogyasszunk. A magnézium segít megelőzni a foltosodást, aktiválja a fáradt sejteket. Nagyon jó, hidratáló hatású, ha bőrünket naponta többször testápolásra kifejlesztett ásványvízpermettel bespricceljük. Minél egészségesebb és puhább a bőr, annál tovább tart a barnaság, ezért ajánlatos rendszeresen, naponta többször is krémezni.

 

Együk magunkat barnára

A telítetlen zsírok, mint például az olíva olaj, illetve a hidegen sajtolt olajok biztosítják a bőr optimális zsírtartalmát, lelassítva ezzel a hámlás folyamatát.
Bőrünk karotin tartalmának megőrzése érdekében nagyon hasznos olyan ételek, italok étrendünkbe iktatása, amelyek nagy mennyiségben tartalmazzák azt. Fogyasszunk minél több természetes gyümölcs- és zöldséglevet és olyan ételeket, amelyek pigmentképződést serkentő hatásuk jóvoltából segítik a barnaság megőrzését, mint például a sárgarépa, a sütőtök, a sárgadinnye, a kajszibarack, a paraj vagy a paradicsom. Szerencsére ezek nem csak egészségesek, de nagyon finomak is, így mindannyian szívesen fogyasztjuk.

Tarsoly Krisztina