E-Sun kft, szolárium, szoláriumcső, szoláriumkozmetikum
  Beauty Collection szolikrémek             Soleo és supertan katalógus  
 

Evolution step 1

Szoláriumozás előtti barnulás gyorstó kozmetikum, természetes bronzerekkel, béta-karotinnal, és Aloe-val. Stimulálja a melanintermelő sejteket, ezáltal fokozza a bőr barnulását. Hidratálja, táplálja a bőrt.

Evolution Step 2

Szoláriumozás előtt barnulás gyorsító kozmetikum. Ha rendszeresen szoláriumozik és szeretné fokozni a már kialakult barnaságát, ideális választás ez a Tyrosine, Aloe, Indiai vadkender, mandula olaj alapú barnítókrém. Finom gyümölcsillatú.

Evolution Step 3

Szoláriumozás előtti intenzív barnítókrém, mely Tingle hatóanyagot tartalmaz. Használatával a bőr oxigén ellátása fokozódik, így a melanin termelő sejtek több festékanyagot állítanak elő, a barnaság intenzívebb. Hatása a szoláriumozás után azonnali. Nagyon finom exotikus gyümölcsillata van. Használatakor a bőr enyhén kipirul. Érzékeny bőrre nem ajánlott.

Evolution step 4

Szoláriumozás utáni testápoló, mindennapos használatra. Aktív hidratálás + 2 féle utánbarnító hatóanyag hatására a bőre bársonyos, üde illetve élénk barna színű lesz, nem pedig fakó. Hidratáló hatása 12 órán át tart. Anti-aging hatású, exotikus illatú, a bőrbe gyorsan felszívódó testápoló.