E-Sun kft, szolárium, szoláriumcső, szoláriumkozmetikum
  Beauty Collection szolikrémek             Soleo és supertan katalógus  
 

A megújult Coffee Sun szoláriumkozmetikum termékcsalád töretlen népszerűsége az azonnali barnító hatásában, a dupla tasakos kiszerelésben és a kellemes kávés-vaniliás illatában keresendő. Mindhárom termék természetes bronzerekben gazdag (dió kivonat, béta-karotin), az adott bőrszínhez a leginkább megfelelő arányban. A bennük található növényi olajok (szója olaj, mogyoró olaj, avokádó olaj) segítenek megőrízni a szép barna bőrt, a Shea vaj pedig értékes hatóanyagaival bársonyossá teszik a bőrt.

Coffee Sun Express

Szoláriumozás előtti EXTRA GYORSBARNÍTÓ Bronzer formulával, extra mennyiségű Béta-karotinnall, Panthenollal. Érzékeny bőrre ajánlott, azok számára, akik nagyon gyorsan szeretnének barnák lenni. Táplál és hidratál. Finom kávés illata van. Kiszerelése: 2 X 8 ml tasakos és 100 ml flakonos. Kiszerelés: 2 X 8 ml dupla tasakos és 100 ml flakonos.

Coffee Sun Active

Szoláriumozás előtti GYORSBARNÍTÓ és SZÍNMÉLYÍTŐ hatású kozmetikum, Natural Bronzer Formulával, azoknak, akik rendszeresen szoláriumoznak, és már van alapszínük. Táplál és hidratál. Finom kávés illata van. Kiszerelés: 2 X 8 ml dupla tasakos és 100 ml flakonos.

Coffee Sun Max

Barnulást MAXIMALIZÁLÓ, szoláriumozás előtti, extra mennyiségű béta-karotint tartalmazó Bronzeres GYORSBARNÍTÓ kozmetikum. A bőrtípusunknak megfelelő barnaságot érhetjük el a használatával. Csak a már barna bőrű, rendszeresen szoláriumozóknak ajánljuk. Finom kávés illata van. 2 X 8 ml dupla tasakos és 100 ml flakonos.