E-Sun kft. szolárium, szoláriumcső, szoláriumkozmetikum
               
 

MILYEN BARNULÁSI EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATUNK a Bermuda Gold EU0,3 csöveket használva?

Az Ergoline cég saját szoláriumcső márkája, a Bermuda Gold kínálatában megtalálhatók az új generációs, az EU03-as szabályzásnak megfelelő szoláriumcsövek. Többféle EU03-as Bermuda Gold szoláriumcső létezik, a különböző szolárium készülékekhez.

   

A tapasztalataink az euronorm Bermuda Gold szoláriumcsőről, a saját stúdiónkban való használat alapján:

1. A barnulás hatékonysága: ugyanolyan hatékony, mint az eddig használt szoláriumcsövek és ugyanolyan érzet szoláriumozni, mint az eddig használt szoláriumcsöveket használva.

2. A barnulási idő: az átlagos szoláriumozási idő 9 - 15 perc a mi üzletünk vendégei körében, ez nem változott az eddig használt szoláriumcsövekhez képest. Többen jártak 6 percre szoláriumozni a régi csöveket használva, most azok a vendégek általában 9 percre járnak. Akik eddig 12 percre jártak, azok vagy ugyanannyira vagy 15 percre (+ 1 egység) fekszenek be a szoláriumba. A 15 percnél hosszabb időt szoláriumozó vendégek száma a mi üzletünkben nem általános. Vannak, akik 18 vagy 21 percre fekszenek be a szoliba, de csak kevesen. Fontos tapasztalatunk, hogy nem azért növelik meg az időt, mert nem elegendő számukra a barnuláshoz, hanem több időre is képesek befeküdni, mivel nem égnek le, csak barnulnak és így megjelent az igény, hogy még barnábbak szeretnének lenni.

3. A barnulás tartóssága: a vendégek arról számolnak be, hogy az elért barnaság tartósabb, mint eddig volt.

 


4. A barnulási idő meghatározása: a kezdő szoláriumozók először 6-8 percet használják, majd az elkövetkező alkalmak során az érzékeny bőrűek (2-es,3-as bőrtípus) 2 perces egységenként, míg a természetes kreol bőrűek (4-es bőrtípus) 4 perces egységenként emelik a szoláriumozási időt.

5. A bőr reakciója: a vendégek elmondása alapján egyáltalán nem ég meg a bőrük, csak barnul. Természetesen a túlzó mértékű szoláriumozási idő megválasztása esetén ezeket a csöveket használva is le lehetne égni.

6. Érzékeny bőrű vendégeink elmondták: az eddigi szoláriumcsöveket használva szinte mindig megpirult a bőrük, a szoláriumozást gyakran csak 3-5 perc szoláriumozási idővel tudták kezdeni, 2 percenként emelve az időt sem tudtak 8-9 percnél (sokan 6 percnél) több időt szoláriumozni, mert már megégtek volna. Csak kis mértékben barnultak le, a megszerzett színüket hamar elvesztették. Gyakran említették, hogy a szoláriumozás után a bőrük nagyon kiszáradt. Az új EU0,3-as Bermuda Gold szoláriumcsövet használva, az érzékeny bőrű vendégek elmondták, hogy leégés nélkül tudnak lebarnulni. A szoláriumozás után nem szárad ki a bőrük. Barnább színt tudnak elérni, mint az eddig használt szoláriumcsövekkel és az elért barnaság hosszabb ideig marad meg.

7. A rendszeresen szoláriumozó vendégeink véleménye: azt emelték ki, hogy egyáltalán nincs bőrpír, csak barnulás. Abban is látnak különbséget, hogy a barnaság maga más, ők úgy írták le, olyan barnák lettek, mint aki most jött a nyaralásból. Ők is kiemelték, hogy ez a barnaság nem múlik olyan gyorsan el. Elmondták, hogy ugyanannyi időre vagy egy egységgel többre mennek szoláriumozni (1 egység = 3 perc).

8. A mi véleményük: mi azt tapasztaltuk, hogy a vendégeink 100%-san elégedettek az új euronorm Bermuda Gold szoláriumcsövel.

E-Sun kft. - Szoláriumok - Szoláriumkozmetikumok - Csövek - Tel: 06 70 36 29 619
Copyright©2008 soleo.hu - Impresszum - Írjon nekünk!